Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor mi vagyok?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi vagyok?!

Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam vele biszex. De aztán megtudtam, hogy létezik olyan is, hogy pánszexuális ami nagyjából olyan mint a bi, csak annyi különbséggel, hogy a biszexeknek ugye vannak fiús meg lányos időszakaik, mikor melyikhez vonzódnak jobban. A pánszexuálisok viszont nem válogatnak. Nincsenek ilyen időszakaik, hogy most jobban lány, jobban fiú, nekik mindegy, hogy a partnerük milyen nemű, nincsenek ilyen fiús /lányos időszakaik. És nekem sincsenek. Igazából ha megtetszik valaki nem nézem milyen nemű. Akkor én most nem biszexuális vagyok hanem pánszexuális? Vagy ettől még biszex vagyok? 21L

2018. nov. 30. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még ugyanúgy biszex és mellete pán
2018. nov. 30. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A pánszexuálist nem a külső vonzza, hanem a személyiség, az érzelmek és belső tulajdonságok. Ha megkedvelnél egy transzszexuálist vele is lefeküdnél? Na akkor lennél pánszexuális
2018. nov. 30. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
98%
Ember
2018. nov. 30. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy biszexnek sincsenek feltétlen ilyen időszakai, nem ettől biszex valaki. A biszex mindkét nemhez vonzódik, kisebb nagyobb arányban, van akinek ez változó van aki mindig ugyanannyira vonzódik a két nemhez. Egy pánszexuális pedig "minden" emberhez. Azért írtam idézőjelben, mert nyilván nem minden emberhez, de őket hidegen hagyja hogy ki milyen nemű, nem befolyásolja mert az emberek személyiségébe szeret bele, akkor is ha az fiú, lány, transzexuális, nincs neme, vagy mindkét nemű, mert ilyen is van. Csak az érdekli hogy az illető milyen ember.
2018. nov. 30. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!