Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt hogy attól élveztetek el (ejakuálva), ahogy dugtak titeket?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz ezt elérni?2018. nov. 29. 01:41
11/19 anonim válasza:
Ha valaki még nem próbálta a passzív szerepet, akár az első alkalommal is el tudna így élvezni:P?
24kezdő
13/19 anonim válasza:
Volt, hogy valaki elment, miközben dugtam. Vastag a farkam és jobban ingerelte a prosztatáját.
25F
15/19 anonim válasza:
Minden alkalommal elélvezek isteni érzés
16/19 anonim válasza:
16 voltam es 14 volt a srac aki dugott es nagyot elveztem de o is
18/19 anonim válasza:
Hol lehet ilyen sráccal ismerkedni,aki így el tud élvezni?
19/19 anonim válasza:
Minden alkalommal elélvezek amikor meg dugnak de volt hogy szopás közben is de viszont nagyon figyelek a partnerre hogy neki is teljes legyen az élvezet maximálisat nyújtsak neki. 40+bi passzív ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!