Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, felvennétek női ruhát vagy fehérneműt, ha a párotok ezt kérné?
Figyelt kérdés
Ha igen mit? Mi az ami nektek is izgató lenne?2018. nov. 24. 19:57
71/98 anonim válasza:
Én a páromnak szoktam tangát felvenni. Nagyon szexi.
73/98 anonim válasza:
Minden probléma nélkül. Hetero pasi.
74/98 anonim válasza:
Én is bármikot. Imádom a tangát.
De a combfix, harisnya, miniszoknya is bejön.
Az is ha ilyenkor análisan kénysztet egy lány!!!
Heteró fiú vagyok
75/98 anonim válasza:
Soha. Undorodok még a látványtól is.
76/98 anonim válasza:
Kérés nélkül is szívesen hordanék női ruhákat. Ami jobban bejön, az a tanga, sportmelltartó, leggings, bőr vagy latex rucik, de mást is szívesen felveszek. Ruhákat csak otthon a 4 fal között, utcára kérésre sem mennék ki bennük, fehérneműt viszont bármikor hordanék :)
21/f
77/98 anonim válasza:
Felvenném, de nem jön be annyira az ilyesmi. Leginkább tangát, vagy egy szexi harisnyát vennék fel.
78/98 anonim válasza:
Persze, néha teljesen lánnyá alakít barátnőm. Paróka, smink, valami szép ruci, fehérnemű. Olyankor tartunk egy csajos estét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!