Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit éreztek ha rá néztek egy lányra, aki bejön nektek?
Megugrik a gyomrom pont úgy mikor egy helyes fiút látok.
Onnan tudom, hogy biszex vagyok. És nagyon semmire sem gondolok mert ja, szép meg minden aztán ennyi. Más az, ha ismerem is.
Eddig csak egy ilyen nő volt/van.
A gyomrom azonnal a súlytalanság állapotába kerül, zavarba jövök, nem tudok egy rohadt mondatot sem normálisan végigmondani, dadogok, motyogok, teljesen értelmetlen dolgokat hadoválok.
Legszívesebben bámulnám a világ végezetéig, de ha beszélni kell hozzá, lányos zavaromban kb csak a kezemet, lábamat vagyok képes meredten nézni.
Mire gondolok mindeközben? Hogy basszus, mennyire gyönyörű, milyen csodálatos, és miért nem tud olyan lenni a világ, hogy ő állandóan csak mosolyoghasson?!
Kb ennyi. Meglepődnék, ha ez csak kíváncsiság lenne, és örülnék, ha legalább egy barátság lehetne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!