Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A valóságban is léteznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóságban is léteznek csinos, nőies, szép leszbi/biszex lányok, vagy csak a filmekben?

Figyelt kérdés

Olyan Megan Fox-szerűek.

Azért kérdezem mert én még egy ilyet se láttam, csak fiús vagy/és ápolatlan, igénytelen leszbiket...

2018. nov. 3. 03:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Vannak,például a barátnőm😎 Bár ő nem Megan Foxos (az olyanok egyenesen taszítanak),a fiatal Kate Winsletre hasonlít barna hajjal.Nagyon nőies,mégis egyedi:)
2018. nov. 5. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
7%
Ugyan már.. még a hírességek között, vagy az elfogadóbb nyugaton is baromi ritka az igazán nőies lány, aki full leszbikus, Magyarországon még kevésbé található ilyen szerintem. Persze, van aki hosszú hajú, meg nőiesebb, de elenyésző, és rajtuk is észre lehet venni a beállítottságot, vagy max bi-k.
2018. nov. 5. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Vannak... Nem eggyel találkoztam már és magamat is egy igényes lánynak tartom. Mindig odafigyelek a sminkemre, és az öltözködésemre. 17/L
2018. nov. 6. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Megan Fox is biszex és ő is létezik a valóságban. :D
2019. jan. 22. 07:47
 15/15 A kérdező kommentje:

#14.

Igen, ő egy kivétel, direkt azért hoztam fel őt példának. :D

2019. jan. 25. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!