Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lámyok, ha egy srác biszex, akkor kevésbé ciki, ha aktív, mintha passzív lenne?
Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 09:29
1/9 anonim válasza:
Ha biszex egy srac, szamomra tok mindegy, hogy aktiv, vagy passziv, off. Kizaro ok.
3/9 anonim válasza:
Szegény kérdező, két full ellentétes véleményt kap :'D
Na akkor. Ha egy srác biszex, akkor szerintem tényleg jobb ha aktív, de ezt azért érzem, mert én lányként 90%-ban passzív vagyok, ez izgat jobban. Amúgy az hogy biszex egyáltalán nem tántorít el, én is az vagyok.
4/9 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. 😊
2018. nov. 2. 13:12
5/9 anonim válasza:
Ízlés függő, ha egy lány alapjáraton dom típus, akkor neki jobban be fog jönni egy passzív fiú, és fordítva
6/9 anonim válasza:
Én is jobban örülnék egy passzívnak (biszex lányként), mert ő valószínűleg engedné, hogy megdugjam felcsatolhatóssal, ami számomra legalább annyira izgató, mintha belém hatolnának.
7/9 anonim válasza:
Csak laikusként kérdezem, hogy az nem szempont a lánynál, hogy most akkor akarja-e, hogy olyan farok járjon benne, ami férfi ánuszban jár(t), vagy nem akarja? Azt hittem, ez közrejátszik a preferenciánál.
8/9 anonim válasza:
#7, mivel rosszabb, ha egy férni ánuszában járt, mintha egy másik nőében?
Nekem egyébkébt mindegy lenne, hogy aktív vagy passzív.
9/9 anonim válasza:
Én sem értem ezt az ánuszos dolgot. Ennyi erővel ne vedd a szádba a pasid farkát, mert előtted járt már egy másik nő vaginájában, sőt meg se csókold, hiszen mi van, ha még szájjal is kényeztetett csajokat korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!