Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi srácok: titeket felizgatna, ha a párotok felvenne vmi női fehérneműt vagy ruhadarabot?
Figyelt kérdés
Tanga, combfix, ilyesmi.2018. okt. 24. 17:26
41/52 anonim válasza:
Mivel biszex vagyok, ezért alapvetően bejön a dolog, de nagyon függ attól, hogy az illetőnek milyen alakja van. Értelemszerűen minél nőiesebb, például alacsony, szőrtelen, viszonylag széles csípővel, annál jobban mutat rajta. Amúgy volt olyan párom, akivel egy időben megbeszéltük, hogy folyamatosan bugyit kell viselnie. Az speciel vicces volt eléggé. :)
42/52 anonim válasza:
Nem. Nincs fiú párom, de én normálisan öltözködök, és elvárom, hogy ő is fiús és normális ruhákat vegyen fel. Akkor inkább legyünk meztelenül.
43/52 anonim válasza:
Én Semjén Zsoltit látnám így egy full sexi női ruhában egy vadászaton.. Pl. így mehetne fel a lesre, vayg menne cserkelni .. Egy szexi kis kalapban .. amin gyümölcsök vannak ..
44/52 anonim válasza:
Engem nagyok izgatna ha ilyen szexi ruhákban lehetnék és valakinek ez még tetszene is
45/52 anonim válasza:
Én akkor szeretem a crossdressereket ha femininek, ha szőrtelenek. Akkor van hogy be tud jönni a dolog.
46/52 sandrisbp válasza:
Nem. Ha pasival akarok lenni, férfias legyen, nem próbáljon nőnek tűnni, mert az olyan, mint egy paródia. Bi pasi vagyok.
47/52 anonim válasza:
Biszex pasi vagyok és nejem rendszeresen felvesz ilyen holmikat! :-)
49/52 anonim válasza:
33f hordok sokféle női ruhát.. Persze nen mindig
50/52 Tiboo92 válasza:
Ha vékony kicsit már már csajos az illető akkor jól tud rajta kinézni! De ehez olyan alak kell! Ami nagyon ritka! Én ilyen stílusú fiuval ismerkednèk, de a meleg tarskeresokon nem igen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!