Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti egy biszex hármas (2férfi+1ti) után tudnátok még tisztelni a passzív srácot, férfinak tekinteni őt?
Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 23:04
11/14 anonim válasza:
Nem.
És a kérdés tényleg kezd unalmassá válni...
12/14 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel csak csöbörből, köcsögbe kerülünk! :-)
A biszexualitás kisebb embercsoport "kiváltsága". Ha valaki együtt sámfázik két férfivel, akik egymással is sámfáznak, szerintem nem teszi kizárhatóvá azt hogy egyenrangú emberek legyenek! Mi férfiak imádjuk a éeszbi dolgokat, pedig az ugyanaz, mint amikor 2 férfi teszi!
Van még kérdés? :-)
F/ hetero
13/14 anonim válasza:
volt már rá példa, és igen. igaz, h nem párkapcsolatban, hanem csak alkalmi szexkapcsolat volt köztünk, de amikor megtörtént a hármas (én addig nem is tudtam h biszex), akkor utána ugyanúgy be tudtam gerjedni rá.
de sztem ez emberfüggő, aki homofób, vagy egyszerűen undorodik 2 férfi látványától, attól hiába is várják h utána elfogadja a férfit.
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves tőled.😃
2018. okt. 10. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!