Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Igaz az, hogy szex közben egyes pillanatok sokkal jobbak, mint maga az, amikor elélveztek? Magyarul nem maga az orgazmus a legjobb érzés, hanem már korábban az aktus során bármikor?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam.2018. szept. 30. 02:44
1/7 anonim válasza:
Elég sokszor előfordul ilyesmi.
Nem tudok mindenkinek a nevében beszélni, de számomra emlékezetesebb és néha kielégítőbb egy szoros ölelés szex közben, vagy egy lágy puszi, egy őszinte és váratlan nyögés, hosszas szemkontaktus stb... Amolyan lelki kielégülés.
2/7 anonim válasza:
Van igen. Hosszan tartó, orgazmushoz közeli állapot elélvezés nélkül.
3/7 anonim válasza:
Igen, általában az orgazmushoz vezető út a “lényeg” :D
4/7 anonim válasza:
Én imádom kényeztetni a nőket,nagyon sokszor azt se bánom,ha én nem megyek el.Nincs jobb,mint amikor egy hosszú előjátékkal "csúcsra járatod",többször az utolsó pillanatban visszakozva,hogy aztán a végén hatalmas élvezést okozz.Szeretem ezt a játékot,én már úgyis rengetegszer elmentem életemben,szóval szeretek adni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :)
2018. szept. 30. 18:53
6/7 anonim válasza:
Igaz, mikor a makkom elöször csuszik le a torkán a lánynak
7/7 anonim válasza:
Igen. Egy puszi egy érzékeny pontra, egy érzelmes ölelés, egy hirtelen tövig bekapás és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!