Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem értek egyet a teszt eredményével?
Eddig biszexuálisnak éreztem magam,de ma megcsináltam a Kinsey-tesztet és az az eredmény jött ki hogy homoszexuális vagyok de ezzel én nem értek egyet.
Mennyire megbízható ez a teszt? Mi rá a garancia hogy jó ez az eredmény?
Szia!
Szerintem a neket található rövid teszt annyira nem meghatarozó. Bár nekem egyszer 2 egyszer 1 (ami ugye teljesen hetero) jött ki, s fedi a valóságot.
De ha vonzanak a férfiak s nők is téged, megis 6 jött ki, akkor lehet a tesztkérdések közül vmi másra akart utalni. Esetleg ha vmelyiken valtoztatsz nem jön ki 4 vagy 5.
Az ilyen tesztek szerintem nem megbizhatóak, csak akkor ha szakember készíti el !!!!
A teszet szerint én is búza vagyok...pedig nem.
Ez szerintem egy kicsit lebutított teszt,egy egyszerü teszt hetköznapokra.
H
Az igazi énünk csak akkor jön elő ha van idő.
Utolsó! Igen attól jött ki. Nekem is 2. Aztán megvaltozttam annak az egy kérdesnek a válaszát, s rögtön 1 jött ki.
Pedig attol, hogy nem viszolygok, nem vonz. Csak nincs bajom a homoszexuálisokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!