Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van ez így? 18l
Ki mond ilyen butaságot? O.o
19L
Persze, szerintem is teljesen rendben van mindkét nemiszerv:)
Alapvetően akkor jó, ha büszkék vagyunk a testünkre és szeretjük is azt.. meglátszik a testbeszéden is. És ami azt illeti sokkal vonzóbb egy nő amikor látni rajta hogy elfogadja önmagát és van önbizalma:)
27ffi
Sokak elégedetlenek vagy a saját testükkel, vagy pedig valamilyen kellemetlen élmény hatására undorodnak az ellenkező nemnek a lába közétől.
Egy bizonyos mértékig én is taszítónak találom a nők micsodáját, mert élőben sokszor egyáltalán nem olyan eszményi, ha a körülmények úgy alakítják. Lehet furcsán elszíneződve, kipattogva a borotválástól, büdös az izzadtságtól, meg úgy általában is, mivel tele van baktériumokkal, stb.
Hát én pasi vagyok, így csak a punciról tudok nyilatkozni: Nem, nem csodálatos mind. Nekem nem mindegyik tetszik. De a széptől teljesen elgyengülök ^_^
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a lányok az enyémre eddig azt mondták, h kimondottan szép
Nekem teljesen mindegy milyen egy női nemiszerv csak az a fontos hogy ápolt és tiszta legyen úgyanúgy mint az én szerszámom.
Kedves #5 szex elött az emberek 80%-a tusol vagy fürdik a dugás elött hogy a szag ne kavarjon be.Azok a nők akiķkel eddig voltam mindíg fürödtünk elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!