Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok anyuka lesz lezbikus?
Egyrészt:
“Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.“
Másrészt:
Én 12 évesen sem voltam soha akkora tapló, hogy anyámat zaklattam volna azért, hogy kivel, hogyan fekszik le. Olyat meg pláne nem mondtam volna, hogy fúúúj, hányoook, ne érj hozzám. Már nem vagy kisbaba, légy észnél.
Tételezzük fel, hogy a kérdés nem kamu.
Akkor itt vagy egy 12 éves lány, aki épp serdülni kezd és tele van bizonytalansággal. Még gyerek lenne lelkileg, de már nőiesedeik, elkezd menstruálni, stb.
Nyilván ezt még jobban megzavarja, hogy olyan dolgot tudott meg az anyukájáról, amit sok ok miatt nem kellett volna megtudni.
Minden ember fejében valamilyen szinten nem egyszerű, hogy anyja közben egy "nőstény" is, más emberek számára a szexualitásuk "tárgya, célja", 12 évesen még kevésbé egyszerű ez.
Szóval kéretik nem leb*ni a kérdezőt.
szerintem neked nem sok közöd van ahhoz,hogy anyud ki(k)vel szexel.
pláne nem ahhoz,hogy hogyan.
az hogy 3asban csinálják pedig nem leszbikus hanem bi,vagy csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!