Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb vágyatok?
Figyelt kérdés
Én fiúként egy bukkake középpontjában szeretnék résztvenni2018. júl. 29. 12:06
11/23 anonim válasza:
Nekem mar az is az lenne ha kiprobalhatnam sraccal is :D 23f
12/23 anonim válasza:
egy szűz csajt és egy szűz fiút egyszerre meghúzni:P
23/F
14/23 anonim válasza:
A három legjobb barátommal és a nőikkel szexelni úgy, hogy minden lehetséges felállásban közösülünk, illetve mindannyian engem akarnak kielégíteni. Illetve egy nagy közös zuhanyszex (a srácokkal is).
16/23 anonim válasza:
Ülni egy fotelben és nézni, ahogy a feleségem és egy másik lány kényeztetik egymást. Később én is beszállnék kicsit, talán!
18/23 anonim válasza:
Más fiú farkát verni, szopni és egyéb kreatív módon játszadozni vele, majd megdugni és talán megpróbálnám milyen bele űlni valakinek a farkába.
21/F
19/23 NNNándi válasza:
Ugy dugjon meg egy nagy farkú pasi hogy a párom segít a fenekembe a farkat.
20/23 anonim válasza:
Több sráccal egyszerre,vagy egymás után megdugni egy csajt.
Az lenne a legjobb,ha mindenki egymás után a pinájába élvezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!