Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek ti nem féltetek attól, hogy meleggé váltok?
Nincs azzal semmi gond, ha meleggé válsz, sok biszexuális esetében megesik, hogy van preferencia az egyik nem irányába.
Ha ennyire zavar akkor az egyetlen lehetőséged hogy elzárkózol az egésztől és többé nem foglalkozol vele, bár az nem tudom mennyire egészséges.
Ha biszex vagy, nem tudsz meleggé VÁLNI. Ha egyszer férfiba is bele tudsz szeretni, akkor soha nem leszel leszbikus. Kinsey-skála. Olyan lehet, hogy biszexként az egyik nemet jobban kedveled, de attól még nem tudod magadból kiirtani azt, hogy a másik nem is feltse a figyelmed. Szóval ez hülyeség, amitől tartasz.
Én is bi nő vagyok, van barátnőm, de nem félek ilyesmitől. Őt szeretem, vele akarok lenni, nem tudok és nem is akarok arra gondolni, hogy mi lesz, ha kiszeretek belőle és megtetszene egy férfi. Akit szeretek, arra koncentrálok. Mondjuk nekem nem az első eset, hogy egy lányba beleszeretek, talán ezért tudom ezt így kezelni.
Biszexből nem lehetsz meleg.
Ahogy heteró sem.
Olyan van, hogy egy idő után ha megtalálod az ideális partnert bármely nem személyében, akkor az a nem jobban vonz téged. Viszont ettől függetlenül mindkét nem fog érdekelne szexuális téren ugyanúgy, csak a te döntésed, hogy abban a kapcsolatban monogám maradsz-e (elfojtod a másik nem iránti vágyad, ami nem egészséges) vagy megállapodtok, hogy nyitott kapcsolatban éltek.
Ha nő vagy, akkor könnyebb dolgod lesz egy kapcsolatban, sok pasinak bejön két csaj látványa, vagy ha bevontok egy 3.at, viszont e téren a pasik nehezebb helyzetben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!