Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet, hogy izgat/vagy tetszik egy veled azonos neművel, bár te nem vagy meleg?
Ugyanakkor biszexnek sem érzed magad. Hiszen alapjáraton pl ha fiú vagy nem nézel meg fiúkat, nem nézed az arcukat sem, sem a hátsójukat, semmit, nem érdekelnek sőt eszedbe sem jutnak, a nőket viszont megnézed, és a szexik azonnal felcsigáznak, és így minden bizonnyal hozzájuk vonzódsz.
De van egy fiú aki tetszik, vonzónak tartod, neki megnézed az alakját, az arcát. És erősen fel tud izgatni, tetszik a hangja, a stílusa, az arca, vonzónak érzed a testét. Ilyen lehetséges? Mit jelent ez? Ez már halál biztosan biszexualitás lenne ha így lenne?
Nő vagyok, abszolút heteronak gondolom magam. Viszont most van egy nő, akiért teljesen odavagyok. Nem a nőiessége miatt tetszik, hanem az egész lénye, úgy ahogy van. Nem nézek meg más nőket "olyan szemmel", de ha őt meglátom, csak azt látom, hogy mennyire gyönyörű.
Én azt gondolom, hogy a nemétől elvonatkoztatva tetszik, tehát mint ember. És ha ez így van, akkor leginkább a pánszexualitás illik arra, amiben most vagyok.
persze. ő egy olyan ideál amilyen te is szeretnél lenni. megtestesít mindent amilyen te nem vagy de lenni szeretnél.
pl:Edvard Norton a historia x-ben.
izmos,vezér egyéniség,tetkokkal. én pont nem olyan vagyok,de jó lenne. megnézem és konstatálom az ott egy jó pasi.(mondjuk nem dugnék vele).
"mondjuk nem dugnék vele"
Na itt kezdődik miért írtam ki a kérdést. Nem tudnám megmondani a választ erre. Hogy mondhatnám hogy nem ha nem tudom? Mert erre az a válasz az illetővel kapcsolatban akiről a kérdés szól, hogy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!