Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

27 éves meleg/biszexuális (most olyan időszakomat élem, hogy nem tudom eldönteni)férfi vagyok.

Még régebben kb olyan 3-3,5 éve többször is lefeküdtem egy lánnyal. Sokáig úgyis volt hogy összejövünk, de aztán végül úgy alakult, hogy nem lett belőle semmi. Azóta ő már valakivel mással van. Múltkor viszont azt mondta, hogy bánja hogy akkoriban nemet mondott és lehet hogy benne lenne újra. És itt jön a probléma: Az utóbbi 2-2,5 évemben én egy fiús időszakomat élem ami már-már homoszexualitásra hasonlít.. Most már alkalmikra is csak kizárólag férfiakat keresek. Ezek alapján nem is lehetne kérdés, hogy nem fogok vele foglalkozni, de mi van akkor ha ez az időszak elmúlik? Erre jelen pillanatban úgy érzem kevés esély van, de mi van ha mégis?

2018. júl. 13. 12:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy nem tudnék meglenni férfi nélkül hosszútávon, hiányozna a f@$z ..
2018. júl. 13. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Carpe diem egykomám, élj a mának.
2018. júl. 13. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha esetleg elmúlik ez az időszak és azt érzed hogy nővel kell lenned akkor keresel nőt. De ha jobb neked férfival akkor legyél férfiakkal. Most miért jönnél össze a nővel ha nem is szeretnél tőle semmit.
2018. júl. 13. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, ez nem vitás, csak most olyan korszakod van, hogy a férfiak izgatnak. Ha nem akarsz a csajtól semmi komolyabbat, esetleg, újra együtt járni, akkor mondd meg neki, hogy mi van. Éld az életedet, ahogy neked jól esik, és ne mások mondják meg, hogy kivel szexelj.
2018. júl. 14. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!