Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett biszex nöket mennyire izgat a fiatal punci? Vagy inkabb korukbeliekre vagynak?
Nem férfiak vagyunk, hogy egy “fiatal punci” izgasson.
Engem személy szerint semennyire, ugyanis nem a punci miatt jövünk össze senkivel.
Az első válszát osztom, semennyire. Egy korombeli nőnek is van "puncija", de vele még intellektuálusan is egy szinten vagyunk.
34/N
Tudom hogy nem nekem szól a kérdés mert fiatal vagyok, de muszáj leírnom hogy nem a punci vonz minket hanem a lányok. Nem a puncijuk miatt érdekelnek, általában a személyiségük miatt szoktam odalenni értük, vagy nagyon tetszik a külsejük. De nem a punci, nem is a segg, és nem is a mellek hanem sokkal inkább egy szép mosoly például.
Plusz nem hiszem hogy bármit is akarna tőlem egy harmincas negyvenes nő, hisz teljesen más életszakaszban vagyunk.
20/l/bi
Igen érdekel, de csak a párommal együtt.
Aki szintén fiatal. Fiatalokra kattanok.Természetesen az egész személyisége számít,kisugárzás, intelligencia,tisztaság stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!