Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok van köztetek olyan aki az egyik nemhez érzelmileg vonzódik jobban, a másikhoz meg testileg?
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 17:01
2/9 anonim válasza:
Érzelmileg csak férfihez tudok vonzódni (testileg is nyilván), nőhöz csak szexuálisan.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem de igazából olyanra gondolok hogy olyan lehetséges e hogy valaki érzelmileg a férfiakhoz jobban (vagy csak a nőkhöz) de szexuálisan meg pont hogy inkább a nőkhöz jobban a férfiakhoz meg kevésbé vagy fordítva.
2018. júl. 11. 17:47
5/9 A kérdező kommentje:
* (vagy csak a férfiakhoz)
2018. júl. 11. 17:48
6/9 anonim válasza:
Férfiakhoz: érzelmileg abszolút, testileg nem annyira.
Nőkhöz: érzelmileg nem annyira, testileg abszolút, az összes szexuális fantáziám, vágyam, álmom csak nőkkel kapcsolatos. El tudom képzelni, hogy érzelmi vonzalom is legyen, akár szerelem is, de a szexualitás központi helyen maradna.
7/9 Swampy válasza:
Érzelmileg egyértelműen a nőkhöz. Szexuálisan nem tudom eldönteni, nincs tapasztalatom.
18L
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez biszexnek számít-e, van aki szerint igen, de hallottam már olyat is, hogy nem. Én nem szeretek kategorizálni.
Szóval érzelmileg, párkapcsolatban csakis férfiakhoz tudok vonzódni. Nőkkel a leghalványabb formában sem. Szexuálisan meg csak ahhoz a férfihoz, aki a párom, akit szeretek. Viszont nőkkel szemben meg nyitottabb vagyok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!