Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem voltam még fiúval, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem voltam még fiúval, de nagyon izgat a dolog?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok, sok lánnyal voltam már, de fiúval még soha, viszont izgat nagyon a dolog. Sőt jobban mint bármi más.. Néha aktív néha passzív.. Hogy lehet ebbe belekezdeni, senki nem tud erről, meg teljes egészében hetero fiúnak tartanak. De mindenképpen ki akarom próbálni egy érett meleg fiúval. Nem tudom hogy kezdjek bele, kis segítség kellene, sőt elég sok. Külsővel tényleg nincs gond. De szeretnék lehetőséget adni a dolognak! Légyszíves segítsetek.

2018. jún. 30. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Irány ismerkedni onnan megy magától a dolog
2018. jún. 30. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Igy igaz, bár nem szűkiteném le ahogy irod, meleg fiúval. Nagyobb a választék.
2018. júl. 1. 05:44
 3/5 anonim ***** válasza:
49 vagyok es megdugnálak.......
2018. júl. 1. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ismerkedni, ismerkedni, és ismerkedni!

Minél több ismerőst, havert, barátot magad köré gyűjteni. Csak ne úgy kezd, hogy biszex vagyok, és partnert keresek.

2018. júl. 1. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szivesen megismernelek
2018. júl. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!