Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, engeditek felvenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, engeditek felvenni videóra ahogy szoptok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 00:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Engem nagyon izgatna ha felvehetném ahogy valaki sz-p. Ha valaki benne van írjon kérem. F 27
2018. jún. 14. 06:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Felvehetnéd de már 41vagyok,nem fiú... Bár a környezetem nem tudja hogy biszex vagyok. De egyszer élünk 😀😚
2018. jún. 14. 06:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hu nekem ez a nagy vágyam hogy valaki felvegye videóra ahogy szopok.
2018. jún. 14. 06:54
 14/25 Béla211 ***** válasza:
100%
Van mar ilyen videom. De mondjuk nálam a párom készítette akivel 9 eve egyutt vagyok. És tudom hogy nem rakjaki anetre. Egy vad idegenek nem engednék szerintem ilyen videot kesziteni.
2018. jún. 14. 08:08
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

En szoptam mar meztelenul terdelve bilincselve sracot akit nem ismertem es maszkban is volt. Miutan kikotozott mobilozta az egeszet, pofozassal, kopkodessel arcraelvezessel mindennel. Sirtam is. Azota se lattam a felvetelt. Remelem nincs fent sehol. Amugy elveztem

F30

2018. jún. 14. 10:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan hogy felvették amikor szoptam.
2018. jún. 14. 11:28
 17/25 A kérdező kommentje:

14 privát üzenetet kaptam erre a kérdésre. Nem írom le mindenkinek külön-külö, hogy nekem nem a azopás számít igazán, hanem az hogy a szopó átérezze a saját alávalóságát.

A világhálón sok millió ilyen videó van, egy újabb már nem okoz földrengést ebben a témában. Ezért nincs is értelme kitenni. Nincs ember akit 2 percnél tovább érdekel ki látható éppen.

2018. jún. 14. 11:52
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, ex barátom egyszer kitalálta hogy felvehetne e videóra... Hát kb. mindent, hogy utánna megnézzük.

Csak úgy mentem bele hogy kétszer is megigérte hogy utána rögtön letörli.

Aztán miközben néztük olyan vörös volt a képem hogy csak na xDD

2018. jún. 14. 19:36
 19/25 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy aktív srác, akivel bdsm-dolgokra összejártunk néha. Ő csinálta meg azt, h felvett egyszer, mikor kikötözve és alázva szopatott. De könyörögnöm kellett a faszáért meg ilyenek, szóval rohadt kellemetlen volt... Na, és megcsinálta azt, hogy mikor legközelebb ott voltam nála meztelenül, nyakörvben, akkor áthívta 2 haverját, leültette őket és megmutatta nekik a videót, úgy h közben ott térdeltem előttük... Hú, elképesztően vegyes élmény volt. Nekem is velük kellett néznem. Ott röhögcséltek és elemezték, hogy szopok, mintha ott se lennék, aztán nyilván nem csak videón akarták látni, mit tudok...
2018. jún. 15. 12:11
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt már vette fel partner, ahogy dug. Míg szopok, azt még sose.

31/f

2018. jún. 15. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!