Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, engeditek felvenni videóra ahogy szoptok?
En szoptam mar meztelenul terdelve bilincselve sracot akit nem ismertem es maszkban is volt. Miutan kikotozott mobilozta az egeszet, pofozassal, kopkodessel arcraelvezessel mindennel. Sirtam is. Azota se lattam a felvetelt. Remelem nincs fent sehol. Amugy elveztem
F30
14 privát üzenetet kaptam erre a kérdésre. Nem írom le mindenkinek külön-külö, hogy nekem nem a azopás számít igazán, hanem az hogy a szopó átérezze a saját alávalóságát.
A világhálón sok millió ilyen videó van, egy újabb már nem okoz földrengést ebben a témában. Ezért nincs is értelme kitenni. Nincs ember akit 2 percnél tovább érdekel ki látható éppen.
Emlékszem, ex barátom egyszer kitalálta hogy felvehetne e videóra... Hát kb. mindent, hogy utánna megnézzük.
Csak úgy mentem bele hogy kétszer is megigérte hogy utána rögtön letörli.
Aztán miközben néztük olyan vörös volt a képem hogy csak na xDD
Azt már vette fel partner, ahogy dug. Míg szopok, azt még sose.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!