Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, újdonság maszturbálásban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, újdonság maszturbálásban?

Figyelt kérdés
Van valami,tippetek amit bele lehet vinni? Ti szoktatok újítani? (új póz, stb)

2018. jún. 3. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
ha ráülsz a kezedre pár percet azalatt elzsibbad ha utána vered ki vele akkor olyan mintha más csinálná, nekünk ezt mesélték egyik osztálykiránduláson, haverommal kirpóbáltuk de nekünk nem vált be:D nem is tudtam úgy rendesen kiverni, aztán utána később két vodkanari után elvonultunk és megcsináltuk csak úgy hogy egymás kezét használtuk xD úgy már jó volt de ugyanúgy ráültünk előtte a kezünkre hogy zsibbadtan ne érezzük azt hogy egy másik srác farkát verjük :D de ez még tavlay volt nem vagyunk melegek amúgy sok csajunk volt csak akkor még nem aztán osztkir volt meg bebaszcsi xD
2018. jún. 3. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
gyertya állásban telelövöd a szádat vagy arcodat esetleg
2018. jún. 4. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

1es!

Nálam ugyanez volt xD Azt hittem csak én próbáltam ki ezt a zsibbasztós szarságot xD Majdnem kitörtem a csuklóm annyira nem éreztem xD

Aztán mi is inkább haverral oldottuk meg xD

2018. jún. 4. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Én elég hajlékony vagyok, és szopni szoktam magam elég sűrűn. :) Nekem bejön, sokkal nagyobb élvezet, mint recskázni. :)
2018. jún. 4. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Keress valakit aki leszop és mindjárt jobb :)

Mindig azt mondják nekem h sokkal jobb a számban mint a kezükben

2018. jún. 5. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Sikosító, anális izgatás, amint az előttem levő írta: gyertyapózban arcodra élvezés, műpunci
2018. jún. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!