Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Voltál már olyan férfi masszőr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már olyan férfi masszőrnél, aki gyengédebb volt veled "úgy"?

Figyelt kérdés
Urak elmentetek massziroztatni egy ferfihez.Nen szex,hanem masszirozás.De aztán mégis gyenged kényeztetés lett a vége..Volt mar ilyen valakivel?
2018. jún. 3. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nő vagyok,de bi.Voltam női masszőrnél,élveztem is..pedig tuti nem az alap szolgáltatást kaptam.Mikor durvábban kezdtem nedvesedni,leállítottam és eljöttem.Ma már bánom.:(
2018. jún. 3. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Bocs, de ha masszőrhöz megyek, azért megyek, mert fájnak az izmaim, vagy valami hasonló.

Ott hagyok nála vagy 10 ezret, és nem szeretném hogy ezért egy fél dugást és egy fél masszírozást adjon.

Inkább megyek normális masszőrhöz egy teljes masszázsért és egy normálisabb prostihoz dugásért, ha már pénzért akarok szexet.

2018. jún. 3. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Eleve nem megyek férfi masszőrhöz.
2018. jún. 3. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam. 29f
2018. jún. 3. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, alap masszázsra mentem láttam h áll neki és "tapogatott", jeleztem neki h elég feltűnő amit csinál, végül kaptam egy extra masszázst mindenféle szarral ingyen cserébe leszoptam
2018. jún. 5. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Volt és nem bántam meg
2019. febr. 10. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki tudna ajánlani ilyen embert elérhetőséggel privátban?
2021. okt. 16. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!