Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nektek kellene egy ilyen baratno?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek kellene egy ilyen baratno?

Figyelt kérdés
Aki szep csinos hosszu szoke haju modell szep haza jo kocsija van okos intelligens kedves biszexualis de még szuz es skizofren akibol neha kitor az allat?
2018. jún. 1. 19:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
uh ember, te most leírtad az álomnőmet :D én nagyon élném a csajt
2018. jún. 1. 19:28
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Érdekesnek hangzik. :D
2018. jún. 1. 19:29
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

Hivatalosan megállapított skizofréniáról van szó, vagy így nevezed az időszakos dühkitöréseket ?

Mert nagyon nem mindegy.

2018. jún. 1. 19:32
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Ennyi még nem elég! Tartson is el!!! Akkor bevállalom, hogy néha dührohamot kap (majd elmegyek gyúrni, hogy ha kell, meg tudjam védeni magam)... :D
2018. jún. 1. 19:38
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem mondom azt hogy minden vágyam egy ilyen lány, de el tudnám magam képzelni mellette.
2018. jún. 1. 19:42
 6/20 A kérdező kommentje:
3as..hivatalosan megallapitott:/
2018. jún. 1. 19:43
 7/20 anonim ***** válasza:
55%
Jaj de nagy kamu 😂😂😂
2018. jún. 1. 19:44
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
első válaszoló vagyok, nem értem a leszavazást, mindig is a "fura" csajok vonzottak hisz senki teljesen normális, bár alapból ezt a normális szót nem szeretem hisz mi a "norma" manapság... ha azt nézzük mi a leggyakoribb akkor elég kiábrándító szerintem. emellett a csaj a leírtak alapján csinos is szóval kérdező, nyugodtan jöhet nekem a csajszi fb adatlapja privátban, persze csak az ő engedélyével :D
2018. jún. 1. 20:13
 9/20 A kérdező kommentje:
az illetovel beszelsz utolso...es de igen ez problema..a skizofrenianak tobb valtozata van...ez egy nem normalis dolog mas az amikor benne vagy es tapasztalod...ugy az igazi ugy tudod csak igazan megerteni mennyire is sulyos es ki abrandito ez a dolog es senki mondom senki nem birja ezt a masik mellett huzamosabb ideig...nagyon nagy turelem kell ennek a megertesehez es helyes kezelesehez...
2018. jún. 1. 20:20
 10/20 anonim ***** válasza:
97%
Borderline vagyok.Szerintem pikkpakk összecsiszolódnánk.
2018. jún. 1. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!