Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex pasik miért ilyenek?
25 éves vagyok. Én eddig még csak nőkkel voltam, de már egy ideje gondolkozom rajta, hogy kipróbálnám sráccal, bár nem mindent. Szexet semmiképp, közös verés, max orál. Viszont a romantikázás engem nem érdekel pasival, sőt a kinézete se nagyon.
Már elég sok sráccal beszéltem (a sok itt 20-at jelenthet kb), de mind rámenős, hiába mondom el mit szeretnék, mindegyiknek az volt a vége, hogy már könyörögtek, próbáltak meggyőzni olyanról, amit nem akartam, hogy na azért smároljunk, egy kis simogatás, meg a szexért is, hogy majd úgyis megjön a kedvem stb. Lehet ám hogy a heterok ugyanilyen értetlenek, csak biszex/meleg pasikkal tapasztaltam ezt.
Tény, hogy van 1-2 szabályom, pl csak átlagos, enyémhez hasonló méret, 17 és attól felfele már ne (itt is mindig mondogatják hogy a nagy milyen jó, de ez nem érdekel, az ekkora tetszik és kész). Meg az hogy korombeli legyen, vagy fiatalabb, de a 30-asok is mindig fárasztanak, hogy milyen jó lesz. Ha azt mondom nem, akkor meg én vagyok a rossz.
Ezt elég nagy általánosításnak gondolom, hidd el vannak olyanok is, akik ennyit ki akarnak próbálni és kész, vége.
Ez a baj, hogy mindenki ezt hiszi, hogy úgyis akarom majd, meg ők milyen jók és nekem milyen jó lesz velük
A szexualis orientacio nem ugy mukodik, hogy kiprobalom es akkor vege elmulik. (Altalaban)
Foleg ha jo az elmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!