Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszex pasik miért ilyenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszex pasik miért ilyenek?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Én eddig még csak nőkkel voltam, de már egy ideje gondolkozom rajta, hogy kipróbálnám sráccal, bár nem mindent. Szexet semmiképp, közös verés, max orál. Viszont a romantikázás engem nem érdekel pasival, sőt a kinézete se nagyon.

Már elég sok sráccal beszéltem (a sok itt 20-at jelenthet kb), de mind rámenős, hiába mondom el mit szeretnék, mindegyiknek az volt a vége, hogy már könyörögtek, próbáltak meggyőzni olyanról, amit nem akartam, hogy na azért smároljunk, egy kis simogatás, meg a szexért is, hogy majd úgyis megjön a kedvem stb. Lehet ám hogy a heterok ugyanilyen értetlenek, csak biszex/meleg pasikkal tapasztaltam ezt.

Tény, hogy van 1-2 szabályom, pl csak átlagos, enyémhez hasonló méret, 17 és attól felfele már ne (itt is mindig mondogatják hogy a nagy milyen jó, de ez nem érdekel, az ekkora tetszik és kész). Meg az hogy korombeli legyen, vagy fiatalabb, de a 30-asok is mindig fárasztanak, hogy milyen jó lesz. Ha azt mondom nem, akkor meg én vagyok a rossz.

2018. máj. 30. 09:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Talan azert, mert a legtobb kezdo ezt mondja, amit te. Aztan nehany alkalom utan mar a szexet is akarjak. Turelmetlenek biztos.
2018. máj. 30. 10:26
 2/15 A kérdező kommentje:

Ezt elég nagy általánosításnak gondolom, hidd el vannak olyanok is, akik ennyit ki akarnak próbálni és kész, vége.

Ez a baj, hogy mindenki ezt hiszi, hogy úgyis akarom majd, meg ők milyen jók és nekem milyen jó lesz velük

2018. máj. 30. 10:30
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

A szexualis orientacio nem ugy mukodik, hogy kiprobalom es akkor vege elmulik. (Altalaban)

Foleg ha jo az elmeny.

2018. máj. 30. 10:47
 4/15 A kérdező kommentje:
tudom, de ha megvan, hogy mi érdekel, mi izgat, akkor azt se jelenti, hogy ha kipróbálom akkor még 20 másik dolog is érdekelni fog
2018. máj. 30. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ettol fuggetlenul nem ertem, miert eroltetik. Engem pl nem zavarna, hogy a masik nem akar tobbet. 24/F
2018. máj. 30. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Valakit zavar ez, fogadd el. Keress magadhoz hasonlót, akinek ennyi elég, mint neked. Nem vágyik minden "próba"baba szerepre.
2018. máj. 30. 13:54
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
*mindenki
2018. máj. 30. 13:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Ez nem a próbababa szerepről szól, nem sikerül felfogni amit írok... tehát én csak ennyit akarok. Lehet hogy nem csak kipróbálni egyszer nyilván, hanem később is akarnám többször, de csak ezeket, mást nem...
2018. máj. 30. 14:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Te meg azt fogd fel, hogy ez nem mindenkinek elég.
2018. máj. 30. 18:24
 10/15 A kérdező kommentje:
általába engem csak megkeresnek és úgy kezdünk beszélgetni, én nem nagyon szoktam nyomulni másokra, csak 1-2 alkalommal kezdeményeztem, és ha már rám írnak és elmondom mi a helyzet, akkor ha valakinek ez nem elég, akkor tovább áll szerintem, szóval még mindig nem érzem magam hibásnak, de a válaszaid alapján te pont egy olyan vagy, akikről a kérdésben is írtam... :D
2018. máj. 30. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!