Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki ki tudja magát elégíteni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ki tudja magát elégíteni, biszexuális?

Figyelt kérdés

Nos, szerintem ez az állítás egyáltalán nem igaz, mégis akadnak olyan pszichológusok is, akik ezt vallják, ha jól tudom, Freudtól származik ez az elmélet. de én több okból is hülyeségnek tartom.

1., maszturbáció közben mindig másról fantáziálok, sosem csak simogatom a csiklóm, és a nagy semmire gondolok.

2., magamon kívül nem tudnám elképzelni, hogy más nőhöz érjek, dehát önmagával szemben csak ne legyen már szégyenlős valaki, meg ne viszolyogjon. ezzel szemben nem hogy nem érnék egy csaj p ncijához, de még a melléhez, nagyon a combjához se, mert már az is elég intim. és hozzám se érjen nő...

na szóval igen. azért írtam most ki ezt a kérdést, mert nemrég bukkantam egy ilyen cikkre a facebookon, és érdekelt, hogy mi erről a ti véleményetek. a cikk írója szerint a maszturbálás homoszexuális tevékenységén, hiszen férfi/nőként egy férfit/nőt érintesz meg, és nem tesz különbséget aközött, hogy ez te vagy, vagy nem xd szerintem pedig a kettőt lehetetlen egy lapon említeni. ha maszturbálok, akkor csupán segítek magamon, és adott esetben nem akarom, hogy egy pasi hozzám érjen, aki csak kihasználna, mert nem érdemli meg...nyilván más, ha valaki tartós kapcsolatban van, de sajnos nekem ehhez még nem volt szerencsém. :/

20/N

2018. máj. 17. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Ez valamelyik nyílt társadalmas okos cikkíró volt?
2018. máj. 17. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt kedvem takarítani. Ezt a baromságot elolvasva, már meg is jött a kedvem, hogy ne a neten lógjak, hanem takarítsak inkább. Köszi, hogy lekörmölted ezt a sületlenséget, ez most nagy lendületet adott! :D

(Ne vedd magadra természetesen. Veled nincs semmi gond, ellenben azzal az okossággal, amit levezettél. Nem tudom hol olvastad, de többet ne olvasgass azon az oldalon! )

2018. máj. 17. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz dobni egy linket a cikkhez?

Nem mintha nem tartanám hatalmas baromságnak, de felkeltette az érdeklődésemet :D

Bár én tényleg biszex vagyok, így nem tudok mit mondani erre :D

2018. máj. 17. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó cikk, ha az a cél, hogy elbutuljon az ember. Biszex vagyok, de nem attól, hogy maszturbálok.
2018. máj. 17. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is kíváncsi lennék a cikkre, kétlem, hogy nívós lenne az az oldal, amin ez megjelent.

Azért azt hozzátenném pszichológia szakos hallgatóként, hogy Freud szexualitással kapcsolatos elméleteinek nagy részét azért ma egyáltalán nem veszi komolyan a szakma. Tudniillik olyat is állított, hogy a csikló a csökevényes pénisz, és a csiklóorgazmus nem igazi orgazmus, az igazi nőknek hüvelyi orgazmusuk van. Ma senki sem vélekedik így, csak néhány szexuálisan tudatlan laikus.

2018. máj. 18. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval aki házasság előtt maszturbál akkor az meleg és leszbi házasság? Érdekes szitu :D
2018. máj. 18. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Na de várjatok! A vastag betűs rész... Aki onanizáció során nem elégül ki, az heteroszexuális marad? És ha érzi, hogy nem sokára elsül, az gyorsan abba hagyja és beül egy kád jégbe, nehogy "megbuzuljon"? xD
2018. máj. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!