Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek a lányok vagy a fiúk értenek jobban a farokveréshez, szopáshoz? Nektek mikor esik jobban a dolog, ha lány, vagy ha fiú csinálja nektek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 12:48
11/18 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget Akik azt mondja fiu jobb.Az azért van mert meleg és férfiakhoz vonzodik.Így eleve neki az jobban esik.Egy Heteronak ez rémállom volna nem is hiszem élvezné.Egy meleg ugyen így van neki nőtöl semmi nem jó ami szexuális.
12/18 anonim válasza:
Biszexuálisokról hallottál már? Elárulom hogy ez a kérdés csak és kizárólag nekik szól. Heteróknak meg melegeknek értelmetlen válaszolni erre, mivel csak egy nemhez vonzódnak, akkor még jó hogy ők azt az egy nemet írják amelyikkel csinálják. Nem igaz hogy ennyire nem tudtok gondolkodni.
13/18 anonim válasza:
Kérdező.
adj Elérhetőséget vibered van? és kedvedre perverzkedhetsz a..... többit privin.
A kis dorombolo cicad...:)
14/18 anonim válasza:
A fiúkat nem tudom. Lányok közül volt aki nem valami jól csinálta és volt olyan is aki nagyon profin - szinte én nem tudtam úgy magamnak. Változó.
15/18 anonim válasza:
Kaptam mar dicseretet h jobban szopok mint az aktualis leanyzo :D
16/18 anonim válasza:
Szerintem a fiúk jobban szopnak a felesègem rengetegszer leszopott már de egyszer sem volt olyan jó mint ha egy pasi csinálta volna.
17/18 -remete- válasza:
Nekem mindegy ki csinalja ha ugyes. Csaj is csinalta mar jol meg fiu is rosszul csak az szamit szereti e. :)
18/18 anonim válasza:
Velem volt olyan hogy egy lány el kezte verni, be durvult azt hittem le tépi a bőrt, aztán jó be is pirosodot napokig fájt, volt ojan is másik pl közbe nagyon meg szorította, tehát én lánnyal nem veretem ki, csak szex, van egy meleg haverom ki verni neki szoktam engedni, na ő viszont normálisan és fájdalom mentesen csinálja,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!