Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működne ez így?
Arrol lenne szó hogy a férjem egyik barátja aki nő felvetette hogy mi lenne ha én rendszeresen lefeküdnék vele kb. kéthetente magyarán hárman élnénk úgymond családi életet, tehát a férjem , ő és én.
Ez abból állna hogy én vele lennék kéthetente de nem csak szex lenne hanem közös programok is illetve hárman is elmennénk szórakozni csak hármas szex nem lenne.
Valójában azoktól szeretnék tanácsot kérni aki társúlt már ilyen formában párokhoz hogy így működik e hárman a házas élet?
38/N
Nálam azt hiszem, beleférne, ha a feleségem szexuális viszonyt folytatna egy nővel, ez egy olyan vágy, amit férfiként sehogy nem tudok pótolni.
39/f
1. Köszönöm a figyelmeztetést tudok róla.
A többieknek köszi a válaszokat hármasról nincs szó, egyébként azt látom hogy férfiak részéről működne, de mi a helyzet a nők oldaláról, iletve azokat kérdezném akik élnek/éltek így.
Sajnos nem volt még ilyenre lehetőségem..
De én tuti nem szalasztanám el,főleg ha a párom sem bánná..
Én néha kipróbálnám azért hármasban is a helyetekbe.
Szerintem ne szalaszd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!