Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első édeshármasára készülök? Jótanácsok?
Figyelt kérdés
Én vagyok a vendég nő. Nagyon várom, nagyon izgatott vagyok:). Van valami ami balul sülhet el? Írnátok kérlek tapasztalatokat? Jók, rosszak is érdekelnek mindkét részről.2018. ápr. 26. 15:17
1/9 anonim válasza:
Nekünk jó tapasztalat volt. Tegyél úgy végig, mintha főleg csak a lány kedvéért lennél ott, és minden rendben lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
j€zusom első...mi van veled?:D
2018. ápr. 26. 15:32
4/9 anonim válasza:
Fontos, hogy tisztázzátok kinek mit lehet vagy ki mit szeret. Barátnőmmel voltunk így, ő nem szereti az anált de akit beszerveztünk pluszba ő meg oda volt érte és gyakrabban csinálja úgy mint normálisan. Csak az volt a baj, hogy ezt nem mondta el akkor nekünk és ezért neki nem volt olyan jó az az alkalom.
Ha te vagy a beugró női fél, akkor beszéljétek meg, hogy mit engedsz a pasinak és mit a nőnek.
5/9 A kérdező kommentje:
dehogy mutatok képet. Nem meóra van szükségem, hanem tapasztalatokra. Mindenképp a csajszi lesz a főszereplő, ő volt a kezdeményező.
2018. ápr. 26. 15:48
6/9 anonim válasza:
mi csak siman sodrodtunk :) igaz nem harmas hanem 4es volt. ha balul is fog elsulni az csak kesobb lesz es nem neked szerintem. nalunk csak egy pici duzzogas volt a vele tobbet folglalkoztal, o bevallalosabb mint en stb. de ez idovel elmulik. elvezd es kesz. jo szorakozast.
7/9 anonim válasza:
"Mindenképp a csajszi lesz a főszereplő" Ha eléggé vonzodsz a lányokhoz és van náluk gyakorlatod is akkor nem lesz baj. Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
"Mindenképp a csajszi lesz a főszereplő"
Mielőtt belevágtok érdemes tisztázni, hogy a csajszi pasijával meddig mehetsz el. Volt részem hármasban tabuk és korlátok nélkül, ahol mindeki mindenkivel mindent csinálhatott. Nagyon jó volt, és élveztük mind a hárman.
9/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen élményem.A csajjal azóta nem beszéltem,a pasival még meg van egy köszönő viszony.Arra vigyázz,hogy ne olyanba keveredj,ahol a csajt lökik efelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!