Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egyik este nálunk aludt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik este nálunk aludt az egyik haverom?

Figyelt kérdés
Egyik este nálunk aludt az egyik haverom és arra keltem hogy a farkam fogdossa de probáltam ugy tenni mintha aludnék viszont felállt amíg fogdosta nem tudom ebből tudhatta e,hogy ébren vagyok?mindigis nőkkel voltam de itt nagyon akartam volna többet is azóta ezen kattogok.Ez azért lehetett mert felizgultam vagy biszex vagyok?22f
2018. ápr. 16. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, mire vágysz... így tudhatod, hogy biszex vagy-e.
2018. ápr. 16. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos,hetero biztos nem vagy,ha hagytad,hogy egy hímnemű fogdossa a farkadat,ráadásul még élvezted is..
2018. ápr. 16. 20:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen ez mondjuk igaz akkor majd lehet lesz belöle több is
2018. ápr. 16. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
Azért akartál többet mert fel voltál izgulva.. Szerintem valószínűleg megbánnád élvezés után ha visszagondolnál rá hogy egy pasival csináltál valami ilyesmit. Aztán te tudod
2018. ápr. 16. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A haverod biztos, hogy szeretne többet is ! Valószínű nnem merte nyíltan mondani ! Lehet csak egy közös hokit, de valószínű többet.Hívd el ismét ott aludni, és meglátod !

Ha Te is szeretnél vele valamit, akkor utalj rá. Kérdezd, mi volt az a múltkor ? Mert neked jólesett, nem haragszol.

Én így csinálnám !

Sok sikert !

50f

2018. ápr. 16. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólót annyival egészíteném ki, hogy ne csak aludni hívd, hanem nézzetek meg egy-két felnőtt filmet, biszex kategóriában.
2018. ápr. 17. 12:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi:)
2018. ápr. 17. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt nagy mázlista vagy. Használd ezt ki! ;) Ebből bármi lehet még.
2018. ápr. 18. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit piáljatok is, sör, vagy pálesz.

Mindketten ellízultok, és merészebbek lesztek, ő is jobban mer kezdeményezni.

összeköthetitek a piálást játékkal is. például, orosz rulett :)

Vagy mikor megy tusolni, csatlakozz hozzá te is.

Sok jó ötlet van. Viszont így, hogy már kezdeményezett, legyél bátrabb, hisz tudod, hogy ő is szeretné.

2018. ápr. 20. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!