Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van egy jó haverom akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy jó haverom akivel együtt maszturbáltam. Most azt mondja, hogy szeretne többet. Nem tudom hogy meg merjem-e tenni?

Figyelt kérdés
Barátnőm van,több éves kapcsolat.De jó volt a közös hokizás is,kicsit talán vágyom is rá hogy legyen még akár több is.De elveszíthetem a barátnőmet így és akkor mi lesz?!Soha nem gondoltam volna hogy ilyet fogok érezni,de most tanácstalan vagyok.Ti mit tennétek a helyemben?

2018. ápr. 15. 01:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A maszturbálásra nem mondtam semmit. Nem azt mondom hogy teljesen rendben van de nem arról beszéltem, hanem ha több történik köztetek. Az igenis megcsalás lenne, tökmindegy hogy nővel vagy férfival. Vagy ha nem az, akkor nyugodtan elmondhatod neki. Ezek szerint nem megcsalás, akkor tudhat róla nem, miért lenne dühös ha semmi rosszat nem tettél?
2018. ápr. 15. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha simán egyszer ilyen történik "buliból" az még oké. De szerintem ez már megcsalás, hiszen leírtad: vágysz rá, hogy több legyen , tanácstalan vagy.
2018. ápr. 15. 12:17
 13/18 A kérdező kommentje:

Szerintem el is mondom neki egy alkalmas pillanatban.Persze azt nem hogy még vágyom rá,azt csak akkor ha jól fogadja.Mondjuk ehhez azért erőt kell majd vennem.

Én sem akadnék ki ha egy barátnőjével "játszadozna",sőt még tetszene is!

Mondjuk ha orál is történne,az azért már erős,tényleg megcsalás.Ezzel egyetértek.

2018. ápr. 15. 14:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos h a barátnőd már ezt is értékelni fogja... Nem vagyok megcsalás párti egyáltalán, szóval azt mondom, ne tedd meg, de csak mert van valakid. Ha nem lenne senkid, akkor mondanám, hogy nyugodtan éld meg a vágyaidat...
2018. ápr. 15. 22:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy meg akarod csalni a barátnődet? Ha igen, akkor nyugodtan cumizd le azt a srácot. Ha nem, akkor várj, míg szingli leszel, utána pasizzál!
2018. ápr. 16. 05:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad a kérdésben, hogy "kicsit talán vágyom is rá hogy legyen még akár több is" - a közös hokizásnál. Utána meg azt, hogy "ha orál is történne,az azért már erős,tényleg megcsalás".

Tulajdonképpen mire gondoltál a "kicsit több" alatt? Mire vágynál a haveroddal?

2018. ápr. 16. 08:39
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen,kicsit talán vágyom az orálra.

Aztán egy hozzászólásra írtam hogy az tényleg megcsalás lenne szerintem is.

Az a helyzet,hogy magam sem tudom mit szeretnék.

A barátnőmet szeretem,jól megvagyunk.De jött ez az új dolog és kíváncsivá tett.

Nem hiszem hogy meg fogom lépni az orált,többet ér a kapcsolatom.

Viszont a közös hokizást azt még lehet hogy igen.Talán az még nem okoz olyan lelkiismeret furdalást.

Minden hozzászólás építő jellegű,köszönöm mindenkinek!

2018. ápr. 16. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
az anál nem megcsalás :D
2018. júl. 12. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!