Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit jelent :"írányitott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent :"írányitott maszturbálás"?

Figyelt kérdés
Sokat hallom mostanában, de nem tudom mi ez,hogyan kell csinálni?

2018. ápr. 12. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azt takarja mikor kamerán ( esetleg telefonon) csinálod valakivel és az illető mondja meg hogyan/mivel nyúlj magadhoz, mit csinálj. Magyarul instrukciókat ad hogyan elégítsd ki magad.Én ezt tudom logikusan elképzelni :)
2018. ápr. 12. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

élőben is lehet, de ez nagyon tág fogalom

én néhányszor barátnőmmel csináltam, bár nem tudtam, hogy ez külön kategória, csak gondoltam poén lenne. Van néhány játékszerünk amit szeretek rajta használni, meg is van a stílusom, a tempóm, amit szeretek és ami eddig nagyon bevált páromnál, de gondoltam dobjuk fel azzal, hogy csakis azt csinálok és olyan tempóban, amit ő mond, semmi improvizálás, semmi saját ötlet, ha tempót vagy pózt akar váltani, akkor meg kell mondania.

Vicces volt, habár párom szereti, ha "meglepik", de érdekes volt az, hogy amikor ő diktálta a tempót, akkor egy másik, durvább tempót diktált.

Habár nagyot nyeltem, de hihetetlen izgató is volt! :)

2018. ápr. 13. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!