Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen lehet az anál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet az anál?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves srác vagyok eddig 2szer volt részem oda vissza orális örömökben. Úgy gondoltam mivel egy ideje szingli vagyok kipróbálom milyen az anális szex. Nagyon fáj az első? Hogy lehet a legjobban kitisztítani azt a területet? Eddig ujjaimmal próbáltam 2 ment be maximum de nem volt olyan rossz. Illetve a másik kérdésem az lenne ,hogy van egy haverom akinek egyszer részegen megrángattam a farkát ő is az enyémet. Bányatóban fürödtünk akkor is elő kapta és verte hol a víz alatt hol felette. Tetszett nagyon ezért én is így tettem. Többször tesz elég félreérthető utalásokat is. Szerintetek benne lenne ha nő gyűlölő viszont kurv.ázni eljár? Mondjuk oda is invitált párszor. Az ő farka kicsit görbe de nekem nagyon tetszik. Hogy vehetem rá hogy beleülhessek és jól megdugjon? Nem menne tönkre a barátság?
2018. ápr. 12. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ha együtt vertétek simán faszrahúz, csak fel kell ajánlanod, attól szerintem nem kell félned, az esemény elött használd a mosdót bőségesen, borotváld esetleg gyantázd le a környéket, mondjuk megintcsak, ha a barátod berakná neked, akkor nem fogja érdekelni van-e szőr vagy sem. A barátságot nem hinném hogy tönkreteszi, de az biztos hogy utána nem lennétek egyenrangúak.
2018. ápr. 12. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az első behatolás lehet, hogy egy kicsit fájni fog, nekem csak kellemetlen volt, de ha már benn van, nagyon jó tud lenni.
2018. ápr. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!