Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tudom, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány, akivel semmilyen kapcsolatom nincs (közös barátaink viszont vannak) És már elég régóta őrlöm magam, nincs kivel beszélnem róla >< Igazából csak szeretném végre valakinek elmondani, aki esetleg járt már hasonló cipőben :)

Ha rossz a kategória, azért bocsi ><

2018. ápr. 9. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
És te is lány vagy?
2018. ápr. 9. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen :)
2018. ápr. 9. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát-hát....

Esetleg megpróbálkozhatsz jobban megismerkedni vele...

2018. ápr. 9. 20:53
 4/4 anonim válasza:
100%
Huh ez így nagyon nehéz téma, mert nem lehet így akkor tudni, hogy vajon ő is érdeklődik-e lányok iránt... Nekem igazából az a tapasztalatom, hogy a legtöbb lányban vagy egy kis biszexualitás és érdeklődés a neme iránt...
2018. ápr. 9. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!