Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gyakori jelenség az enyém?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori jelenség az enyém?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már 2 hónapja nincs barátnőm. Azóta időm sem volt rajta lenni a szeren, viszont kívánom nagyon azt hogy orálisan kényeztessenek. Szexvágyam sem olyan erős mint az orál vágy. Eljátszottam a gondolattal, hogy már mindegy hogy lány vagy fiú csak valaki kényeztessen. Haveri körömben gyakoriak a “leszopsz ha nincs igazad” “gyere szépen kapd be a makkom” beszólások. Viszont így hogy nincs barátnő kibírhatatlan ez a vágy, fizetni meg csak azért nem akarok.

Más is próbálná így ha a szükség törvényt bont? Én undorodnék ha fiúval kellene szexelnem vagy csokolózni, vagy őt kielégíteni de ez abból adódik hogy a lányok vonzanak de ebben az egy dologban kivételt teszek

2018. ápr. 6. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Ne akarjál már belehalni pár hónapos szexmentes időszakba.Azért nem vagyunk állatok..

Egyáltalán beleképzelted magadat a helyzetbe,hogy előtted térdel a haver a borostájával és bőszen szívogatja a phaszodat..?

Én nő vagyok,de a hányinger elkap,ha megint vissza kell olvasnom,amit írtam..

Inkább menjél prostihoz,még az is kevésbé szánalmas megoldás.

2018. ápr. 6. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
#1 Pedig izgató amit írtál de kinek pap kinek papné.
2018. ápr. 6. 19:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Nálam pontosan így van, hogy nem bírom ki. Képzeld el, hogy viszket mondjuk a talpad és nem vakarhatod meg hónapokig...nálam ez ugyan így van. Nem nem képzeltem el de a nincs más már az is jó volna

2018. ápr. 6. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Velem is gyakran megesik, hogy hosszabb sexmentes időszakon kell átesnem. Én, személy szerint ilyenkor a szó szoros értelmében FOGOM MAGAM és KEZELEM a helyzetet. (Magyarul, parasztosan, maszti)

Ajánlom neked is. Jó trükk!

2018. ápr. 6. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ugyanígy vagyok vele, csak a fordított felállásban. Csinálni próbálnám ki szívesen.
2018. ápr. 7. 05:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha már eljutottál addig, hogy kivételt teszel, és egy barátod is lesz*phatna, akkor már nem hetero vagy, hanem biszex!

Továbbá, ha baráti körben, egymást ugratva elhangzik, hogy "leszopsz ha nincs igazad”, vagy “gyere szépen kapd be a makkom”, esetleg más hasonló mondat, nyugodtan mondhatod, hogy, úgy se mered! Sok esetben bejön, és megteszi a másik. Vagy kivagyiságból, vagy azért mert ő is biszex, és kimondatlanul épp arra vágyik, amire te is.

2018. ápr. 7. 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont. Viszont a kérdezőnak az a baja hogy nem ő akar cumizni, hanem ő cumiztatna :D

A beállítottságával kapcsolatban pedig nem mondhatunk semmit amig ki nem próbálta :)

2018. ápr. 7. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:

A válaszomban az idézőjelbe tett mondatokat a kérdező írta, én csak azt fejtettem ki. De ugyanezeket a mondatokat a kérdező szemszögéből is meg lehet fogalmazni. Pl. leszoplak, ha nincs igazad, vagy, gyere szépen, bekapom a makkod. Erre jöhet, hogy, nem mered, mire a kérdező tromfolhat, hogy, te nem mered a számba tenni. Minden csak fogalmazás kérdése. A kivagyiság, a rejtett biszexualitás ekkor is működik.

#6 vagyok

2018. ápr. 8. 02:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Okés. Majd meglátjuk mire jut, feltéve ha beszámol a fejleményekről :D

7edik

2018. ápr. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!