Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Úgy érzem, hogy valószínűleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy valószínűleg biszex vagyok, ennek a dolognak milyen ágait ismeritek? 18/L

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, sosem volt még párkapcsolatom sem. Viszont volt egy lány aki nagyon közel került hozzám. Ő leszbikus volt, ő volt az aki meg ismertette velem ezt az egészet. Semmi undorítót nem látok a leszbikus párokban. Ha lenne egy barátnőm nekem az akkora boldogság lenne mintha fiún lenne.

Viszont tudom hogy a heteró élet az elfogadott,ezért elsősorban fiúval szeretnék kapcsolatot. Mivel egyszer majd családot is szeretnék. Próbálom elnyomni magamban a lányok iránti érdeklődésem. Ez nem mondom hogy nem fájó pont de így kell lennie. Úgy tudom hogy a biszexualitásnak vannak fajtái. Én nem sokat találtam ezért teszem fel a kérdést: engem melyik részhez sorolnátok? Nem tudom miért érdekel, csak szeretném tudni. Legyetek szívesek nem kigúnyolni ezekért a dolgokért. Köszönöm hogy elolvastátok. :)

2018. márc. 29. 23:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is baromság a százalékolás. De a többivel nem értek egyet. Mondjuk egy lány aki nem tudna lányba szerelmes lenni csak vonzódik hozzájuk az is bi, de nem mindegy neki mert ő egy lannyal nem jönne össze.

Miért érzed bűnnek. Nem kell mert nem az. Szigorú vallasos neveltetést kaptál vagy miért érzed ezt? Vagy csak mások véleménye aggaszt?

2018. márc. 30. 01:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd bűnnek. Sőt! Most éld ki magad lányokkal, ha később családot akarsz, mert lehet olyan párod lesz, aki nem engedi, hogy néha nővel is legyél mellette, és akkor csak egész életedben végig kísérne a nyomasztó érzés, hogy nagyon kiakartad próbálni, volt sok lehetőséged, de csak mások miatt kizártad az összeset. Inkább, csináld, próbáld ki, nem bűnös dolog. A lényeg, hogy te élvezd a te saját életed, nem másoknak kell.
2018. márc. 30. 03:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az nem bűn, ha valaki a saját neméhez is vonzódik. Persze ez nem felel meg a családi, társadalmi, vallási elvárásoknak. Ezért éreznek sokan, köztük Te is bűntudatot. Nekem is volt tinédzser koromban, de kukába hajítottam az elvárásokat, a bűntudattal együtt, és éltem a magam életét. Szexeltem mindkét nemmel, aztán egy idő múlva megházasodtam, és gyerekeim is születtek.

Te is dobd kukába az elvárásokat és a bűntudatot, élj szabadon, és amikor eljön az ideje, ezt lehet érezni, alapíts családot. Egyre vigyázz! A családalapítást lehetőleg olyan társsal csináld, aki elfogadja, hogy a saját nemedhez is vonzódsz, és nem tekinti megcsalásnak, ha van EGY barátnőd, akivel időnként csajos napot tartotok.

2018. márc. 30. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért talán nem minden biszexnek van szüksége a párja mellett valakire az azonos nemből.
2018. márc. 30. 08:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Anyu azt mondta hogy ő elfogadja a "másságot" de össze törne ha én ilyen lennék. Más az ha xy-ról hall ilyet vagy rólam. Ilyen a családom. Nem tudom hogy ismerkedjek ilyen lányokkal mint én. Mivel csak nem mondhatom el akárkinek.
2018. márc. 30. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!