Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk tudnátok tanácsot adni? (Többi lent)
Szóval a jelenlegi barátomnal nincs túl nagy önbizalma a pénisz mérete miatt olyan 8-10 cm körül lehet.
De én nagyon szeretem és kivánom őt.
Van esetleg valami praktikátok amibel önbizalmat adhatok neki??
Én magamat uninak tartom szóval szeretnél vele mindent kipróbálni és engem tenyleg nem zavar a mérete.
18 f bi
Dícsérd.
Az önbizalom felépítese nem könnyú dolog. De az első lépés hogy tudatosítod a másikban hogy számodra tökéletesen megfelel. Erre most ne úgy gondolj hogy: "Gazsi jó a lomposod", hanem inkabb csak apróbb dícsérő szavakra. Nem feltétlenül nyíltan mond, hanem valahogy kicsit rejtettebben. Akkor tudat alatt is el fogja hinni és így az önbizalma is nagyobb lesz.
(Egy lány aki hasonló helyzetben van.)
nem baj az, ha kicsi... neked legalább nem reped szét a p*csád...
utána meg ha kiprobáltátok végre lehetsz te a férfi ;P
Pedig pont az jutott eszembe, hogy ilyen mérettel valaki csak a lány szerepében lehet kb.
24/F, bi
Párod mennyi idős?
Ebben a korban még nőhet neki, főleg ha van egy kis ésszerű rásegítés :)
5:
Az én farkam mérete ugyanakkora volt 15-16 éves koromban, mint mos felnőttként is. Mértem mindig vonalzóval, onnan tudom. Nem gondolom hogy olyan sokáig nő a farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!