Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki merjem próbálni?
Figyelt kérdés
Eddig csak barátnőm volt, de szívesen kipróbálnám, milyen egy fiúval, de komolyabbat nem szeretnék. Szerintetek ha kíváncsiságból egyszer kipróbálom, utána lehet még normális kapcsolatom nővel?2018. márc. 24. 23:24
11/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.
20f kecskemét
12/13 ftf1983 válasza:
Attól mert kíváncsi vagy és kipróbálod nem fogsz kevésbé jól működni a lányokkal. Szóval hajrá ;)
13/13 anonim válasza:
En is pl csak csajjal tudnek kaocsolatot, szerelmet.
De sokat fantazialok sracokkal. Vagy egyel, vagy tobbel. De csak szex viszont sosem probaltam. Egyelore csak kivancsi vagyok, felfedezes erdekelne es ha komolyabb osszejonne, akkor is csak passziv oldalon
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!