KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » BiszexualitĂĄs » Ez most mit jelent? 19/L 👇

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? 19/L 👇

Figyelt kérdés

Leginkabb a fiuk utan vonzodok,mondjuk ezt se nagyon, de amelyik csaj ugymond bejon.. szoval lanyokhoz is vonzodok, de csak smarolas ugyileg.. mondjuk en egy szexet vagy hogy nyaljuk egymast nem tudnek elkepzelni egy csajszival. Csak a smarolas vagy az ilyenek..

Nemtudom eldonteni hogy ez is biszexseg vagy ez mi?

Ui: smaroltam mar sokszor csajjal. Es jo volt :)

2018. mĂĄrc. 20. 08:59
 1/6 anonim ***** vĂĄlasza:
87%
Ha mind 2 nem vonz akkor biszexség.Most az teljesen mind1 hogy szex vagy smårolås,de tetszik neked!!
2018. mĂĄrc. 20. 09:08
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/6 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Szerintem nem vagy bi. Csajom is smĂĄrolt csajjal nem egyszer, Ă©lvezte de tovĂĄbb nem menne soha. Szex csak is pasikkal megy neki.
2018. mĂĄrc. 20. 09:09
 3/6 anonim ***** vĂĄlasza:
72%
Szerintem a mai vilĂĄgban mĂĄr tĂ©nyleg felesleges az ilyet bĂĄrminek is cimkĂ©zni, bejön ez neked Ă©s kĂ©sz. EgyĂ©bkĂ©nt kb. minden csaj nyĂ­ltan bevallja, hogy szeretett barĂĄtnƑjĂ©vel aludni vagy ölelkezni, ez szerintem nƑknĂ©l tök termĂ©szetes. Kb. mĂĄr a barlanglakĂł ƑsöknĂ©l kialakulhatott, hogy amikor a fĂ©rfiak hetekre elmentek vadĂĄszni, akkor a nƑk egymĂĄssal boltak kedvesek, mert nekik az Ă©rzelmi egyensĂșlyukhoz sokkal fontosabb, az ĂĄllandĂł törƑdĂ©s.
2018. mĂĄrc. 20. 09:12
 4/6 anonim ***** vĂĄlasza:
76%
#2-es Ha szerinted ez nem biszexség,akkor smårolj mår te 1 pasival,majd råjössz hogy az e!!! Persze hogy az.Ha elfog az undor hetero vagy.
2018. mĂĄrc. 20. 09:13
 5/6 anonim ***** vĂĄlasza:
96%
BiszexuĂĄlis hajlamaid vannak.
2018. mĂĄrc. 20. 09:17
 6/6 anonim ***** vĂĄlasza:
97%

A nƑk szĂĄmĂĄra az Ă©rintĂ©s, az ölelĂ©s a csĂłk, többet Ă©s mĂĄst jelent mint a fĂ©rfiaknak.

Ugyan is, a nƑk egyben ANYÁK is, (mĂ©g ha, majd csak lesznek azok). Így Ƒk fiĂșkat Ă©s lĂĄnyokat is ĂĄpolnak, vĂ©denek, tĂĄplĂĄlnak, szeretnek......

EbbƑl következƑen van, hogy a nƑk szexuĂĄlis vonzalom nĂ©lkĂŒl is szeretnek egy mĂĄsik nƑvel "Ă©rintkezni".

Lajos 54

2018. mĂĄrc. 20. 10:51

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!