Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? 19/L đ
Figyelt kérdés
Leginkabb a fiuk utan vonzodok,mondjuk ezt se nagyon, de amelyik csaj ugymond bejon.. szoval lanyokhoz is vonzodok, de csak smarolas ugyileg.. mondjuk en egy szexet vagy hogy nyaljuk egymast nem tudnek elkepzelni egy csajszival. Csak a smarolas vagy az ilyenek..
Nemtudom eldonteni hogy ez is biszexseg vagy ez mi?
Ui: smaroltam mar sokszor csajjal. Es jo volt :)
2018. mĂĄrc. 20. 08:59
1/6 anonim vĂĄlasza:
Ha mind 2 nem vonz akkor biszexség.Most az teljesen mind1 hogy szex vagy smårolås,de tetszik neked!!
2/6 anonim vĂĄlasza:
Szerintem nem vagy bi. Csajom is smĂĄrolt csajjal nem egyszer, Ă©lvezte de tovĂĄbb nem menne soha. Szex csak is pasikkal megy neki.
3/6 anonim vĂĄlasza:
Szerintem a mai vilĂĄgban mĂĄr tĂ©nyleg felesleges az ilyet bĂĄrminek is cimkĂ©zni, bejön ez neked Ă©s kĂ©sz. EgyĂ©bkĂ©nt kb. minden csaj nyĂltan bevallja, hogy szeretett barĂĄtnĆjĂ©vel aludni vagy ölelkezni, ez szerintem nĆknĂ©l tök termĂ©szetes. Kb. mĂĄr a barlanglakĂł ĆsöknĂ©l kialakulhatott, hogy amikor a fĂ©rfiak hetekre elmentek vadĂĄszni, akkor a nĆk egymĂĄssal boltak kedvesek, mert nekik az Ă©rzelmi egyensĂșlyukhoz sokkal fontosabb, az ĂĄllandĂł törĆdĂ©s.
4/6 anonim vĂĄlasza:
#2-es Ha szerinted ez nem biszexség,akkor smårolj mår te 1 pasival,majd råjössz hogy az e!!! Persze hogy az.Ha elfog az undor hetero vagy.
5/6 anonim vĂĄlasza:
BiszexuĂĄlis hajlamaid vannak.
6/6 anonim vĂĄlasza:
A nĆk szĂĄmĂĄra az Ă©rintĂ©s, az ölelĂ©s a csĂłk, többet Ă©s mĂĄst jelent mint a fĂ©rfiaknak.
Ugyan is, a nĆk egyben ANYĂK is, (mĂ©g ha, majd csak lesznek azok). Ăgy Ćk fiĂșkat Ă©s lĂĄnyokat is ĂĄpolnak, vĂ©denek, tĂĄplĂĄlnak, szeretnek......
EbbĆl következĆen van, hogy a nĆk szexuĂĄlis vonzalom nĂ©lkĂŒl is szeretnek egy mĂĄsik nĆvel "Ă©rintkezni".
Lajos 54
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!