Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk akik voltak már mindkét nemmel! Összeségében a fiúkkal vagy a lányokkal élveztétek jobban a szexet?
Fiúval sokkal jobb volt valamiért..
Valahogy sokkal nagyobbakat élveztem!
Több lánnyal még a negyede sem volt az orgazmusom.
De már ez a múlt,csajom van,házasodom
Mindkét nemnél ki lehet fogni jó és rosszat is.
Orálnál a fiúk jobban élvezik, mert sok lány, csak azért csinálja, hogy nekem jó legyen, de egyébként nem igazán érdekli, még egy fiú, hihetetlenül tudja élvezni. Szeretkezésnél már nincs ekkora ellentét. Mindkét nemmel nagyon jó tud lenn, ha partner kívánja és rossz, ha csak a kedvemért teszi. :) 28/f
Lánnyal.
A lányoknak puha, finom arcbőre van, egy férfinak meg akkor is szúr, ha frissen borotválkozott.
A lányoknak általában jobb, finomabb az illatuk.
A lányok általában passzívabbak, szubmisszívebbek, amiket én (aktív, domináns) jobban szeretek.
A punci íze finomabb, mint a faroké. A farok íze olyan sós.
De ennek ellenére néha szexelek fiúval is, mondjuk ilyen éves szinten egyszer. A kölcsönös szopást szeretem és azt ha én dugom meg a másikat. De csajokkal jobb.
25/F
Lánnyal összehasonlíthatatlanul jobban élvezem, sőt ehhez képest ami fiúkkal van nem is nevezhető élvezetnek.
Mindenben jobb,minden érintés, még egy csók is fényévekkel jobb. A nők érzékibbek,ügyesebbek,figyelmesebbek stb.,úgy is lehet mondani,hogy a nők jobban tudják mi kell egy nőnek.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!