Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex a srác akivel beszélek?
Van egy helyes srác, elég régóta beszélgetünk már neten, online játékban találkoztunk, kb haveri szinten vagyunk.
Lényeg, hogy nekem bejön :D. Nem beszéltünk még erről, hogy mit szólna hozzá, csupán olyan dolgokat csináltunk, hogy megbeszéltük hogy eddig ki hol verte ki ami olyan extrémebb, mennyi szokott kijönni, mekkora, hogy borotválja lent, ilyenek.
Illetve én arra hivatkoztam, hogy edzeni akarok, küldtem magamról képet, hogy ilyen a hasam, karom, lábam, stb, ő is küldött ilyesmiket, boxeres képet. Meg általában mondja hogy a csajoknak bejövök mert helyes vagyok, csak nincs önbizalmam, meg ilyenek. Van amúgy barátnője, de nem tudom.. Nem akarok konkrétan rákérdezni nála. Hogy "puhatolózzak" biztonságosan?
Szállj le róla ha már foglalt.
Neked se tetszene ez fordított esetben.
Azzal még nem teszed tönkre a párkapcsolatát, hogy szexre utaló dolgokat beszéltek. Szerintem valahogy kérdezd meg, mit szól az olyan fiúkhoz, mi a véleménye akik közösen hokiznak ? Ő csinált-e már, vagy csinálna-e ilyet ?
És majd ír valamit ! Lehet benne lenne, lehet azt írja, hogy kizárt dolog. Így írásban miért nem mersz ilyet megkérdezni ? Szerintem nem gáz !
50/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!