Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igazságos? 18/L
Figyelt kérdés
Van barátom jol meg vagyunk minden hogy de szeretném egy lánnyal kipróbálni úgy hogy ne számítson csalasnak de nem is szeretnék szakítani csak kipróbálni...2018. febr. 12. 23:18
1/21 anonim válasza:
Titokban elmész egy prostihoz. Sokan vállalnak leszbit is.
2/21 anonim válasza:
Új szabály: lánnyal csinálni nem megcsalás. Ha mindketten elfogadjátok, akkor már csak az a kérdés, hogy háromasoztok, vagy külön-külön csináljátok.
5/21 anonim válasza:
Kérd meg, hogy csináljátok hármasba! Biztos, hogy bele fog menni
6/21 A kérdező kommentje:
Prostitúció nem akarok, se hármast mert ahhoz nagyon féltékeny vagyok, de ő nem annyira de megsem hagyná ha en is akkor ő is na de azt nem főleg nem ugyan azzal a csajjal
2018. febr. 12. 23:31
7/21 anonim válasza:
Valamiért valamit. Ha hármast nem akarsz akkor te se kalandozz!
Amúgy semmi értelme féltékenykedni. Ennek közös élménynek kellene lenni, ami mégjobban összekovácsol titeket...
8/21 anonim válasza:
Tökmindegy, úgyis szétmentek, aztán megy ki merre lát, akkor majd nyalakodhatsz bűntudatlanul.
9/21 anonim válasza:
TE meg bezzeg féltékeny vagy? XD Ez kész XD
10/21 anonim válasza:
#9-es én teljesen megértem a kérdezőt hasonló helyzetben vagyok. Én pl nem lennék féltékeny, ha egy pali szopná le a párom, de ő már eléggé az lenne ha az a valaki hozzámnyúlna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!