Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy haverom akivel napi szinten leszopjuk egymást és kiverjuk egymasnak pedig mindkettejünknek van barátnője szerintetek meleg vagyok?
Figyelt kérdés
#meleg #leszopom a haverom
2018. febr. 7. 21:38
11/19 anonim válasza:
De persze ha egy lány írta volna ki ugyanezt már menne a ri**ncozás.
12/19 anonim válasza:
Nem, dehogy is. Akkor mindenki sorba küldené neki privátban az üzeneteket, hogy szívesen megismerkedne vele.
13/19 anonim válasza:
Inkább biszexnek mondanálak benneteket. Csak a barátnőiteket sajnálom, hogy ilyen gerinctelen pasijuk van.
14/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező !
A "mindkettejünknek " az = mindkettőnknek !
És nem "meleg vagyok?", hanem - melegek vagyunk .
De ha a barátnővel szexeltek is, akkor biszexuálisok vagytok ! Ha barátnővel nincs szex, csak barátság - akkor homoszexuálisok !
Szerintem ezt Te is pontosan tudod !
16/19 anonim válasza:
Biszexek és én is örülnék egy ilyen havernak.
18/19 anonim válasza:
Én is csinálom egy haverommal minden nap, viszont nekünk nincs barátnőnk és én biszex vagyok.
19/19 anonim válasza:
De örülnék én is egy ilyen havernak :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!