Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy öltözzek be lánynak?
Figyelt kérdés
Barátomnak bejönnek a nőnek öltözött fiúk. Tudom, mivel láttam előzményeikben és visszahallottam hogy transzexuálisnál is volt. Lehet ezért van most velem is, lát bennem nőies vonásokat....vékony alkat, kerek fenék igényes öltözködés.
Nemsokára szülinapja lesz és meglepném csak nem tudom hogy kezdjek ennek neki.
Valaki tud ebben segíteni?
Előre is köszönöm
2018. febr. 6. 06:37
3/10 anonim válasza:
Borotváld le magad mindenhol ez fontos nagyon aztan egy harisnya,bugyi melltarto akar meg egy magassarku hozza es igy szerintem mar jo lennel
4/10 anonim válasza:
ÉS az nem zavar hogy megcsalt egy transzi prostival? És itt most a megcsaláson van a hangsúly mielőtt valaki félreértené.
5/10 anonim válasza:
Veszel pár női fehérneműt, azt mondva, hogy a barátnődnek lesz, azt jólvan.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg mivel akkor még nem voltunk együtt. Ha meg mellettem is ment lelke szárad rajta
Köszi a tippeket.
2018. febr. 6. 12:43
7/10 anonim válasza:
Ha gondolod szívesen segítek :)
8/10 anonim válasza:
tudok segíteni ha gondolod csak írd meg hol kezdenéd:D
9/10 A kérdező kommentje:
Minden segítséget, tapasztalatot elfogadok :)
2018. febr. 9. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!