Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero nővel mit lehet kezdeni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero nővel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Nekem ő az egyetlen nő aki tetszik. Mindennap elmegy előttem köszönünk és kész. Én 18 vagyok ő kb. 50 én nem éltem együtt anyukámmal 6 éves korom óta. De nem hinnem ,hogy anyakomplexusos lennék,de nagyon bejön ez a nő. Nem tudom mit tegyek szerintem ő hetero. Nem hinném ,hogy van benne hajlam. Vagy nem tudom! Szokott nézni! Csajokat is meg pasikat is. De akkoris… ez nem jelent semmit. Mit csináljak ,hoyg összejöjjek vele? 170 cm vagyok és 53 kg. Szőke hajam van és kékes szürkés zöldes szemem (nem tudom meghatározni) mit tegyek ,hogy tetszek neki? Ezzekkel az arányokkal tudok dolgozni… legyek fiús ha heteró vagy lányos?
2018. febr. 1. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Semmit. Nincs esélyed.
2018. febr. 1. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Nincs anyakomplexusod.

Nagymama komplexusod van.

2018. febr. 1. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Keress mást semmi esélyed nincc egy 50 èves nőnél. Valószínüleg egy korabeli férfit keres vagy ha mégse hetero akkor is mit kezdjen egy 18 éves lánnyal? De nem is ismered nem vagy szerelmes belé, szóval találsz mást.

Megváltozni alapból nem érdemes senkiért, milyen kapvsolat az ahol nem önmagadért szeret a párod?

És a végén amit írtál...egy hetero nő a fiúkhoz vonzódik nem a fiúkhoz és a fiús lányokhoz.

2018. febr. 1. 17:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy ismerem csak nincs még semmi komoly. Egyszer-kétszer öltöztünk együtt tanári öltözőben (tesi) akkor láttam milyen jó teste van. Meg mondta is ,hogy miket sportol sportólt. De amúgy mostanában köszönés és kész…
2018. febr. 1. 17:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagymama komplexus????? Csak 32 év . Hogy lenne nagymama komolexusom?
2018. febr. 1. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit kerestel vele egy oltozoben?
2018. febr. 1. 17:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Kevesen vagyok akkor szoltunk öltözni vele.
2018. febr. 1. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 válaszolóval értek egyet.
2018. febr. 1. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség ez az anya, meg nagymama komplexus. A leszbikus kategóriában nap, mint nap előkerül témaként, hogy sok nő és lány, a magánál 20-25-30 évvel idősebb nőkhöz vonzódik.

Én is, annak ellenére, hogy teljesen rendezett családi háttérből jövök, nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, nagyszüleimmel.

Szóval hagyjuk a komplexusokat. Ez egy vonzalom, ami kortól független. Viszont elég nehéz helyzetben vagy...Magadon semmiképp ne változtass, felesleges. Biztos csinos vagy, de ha szerinted ő hetero, akkor tökmindegy, hogy hogy nézel ki.

Az egyik tanárod?

2018. febr. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!