Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá?
Sziasztok!
21 éves srác vagyok és van egy haverom aki elég sokszor hangot ad annak hogy bizony neki nem kell nő és mennyire utálja őket. Valószínű mert nem jön össze neki egy kapcsolat egy lánnyal sem viszont dugnu meg szokott járni. Szeretném nagyon leszopni . Egyszer úgy másfél éve kb részegen meghúzkodtuk egymás farkát és akkor mondtam is neki hogy leszopom ha akarja de nem akarta. Az a jó vaskos és méretes farka nagyon bejön. Volt arra is eset ,hogy bányatóban fürödtünk ő meg előkapta és mutogatta de csak nekem és néha kicsit verte is. Utána kimentünk a partra és öltözött át mikor hülyeségből odaszólt szopjam le. Akkor persze nemet mondtam mivel nem akartam "lebukni" . Remélem tudtok valami tanácsot adni mivel nagyon gyönyörű a farka és szeretném leszopni meg majd idővel bele is ülni. Kb 6 éve a legjobb barátom ezért jó lenne neki "ingyen" örömet okozni
Komolyabban beszélt valaha erről a témáról?
Mivel egy teljesen hetero ilyet nem csinál, még csak poénból se mondja egy srácnak hogy "sz*pj le".
Én arra várok, hogy egyszer olyan szituációba kerülök, hogy egy nagydarab biciklis férfi keményen a torkomba tolja és leszopat.
Hetero vagyok, nem tudok semmi mást elképzelni férfival, de nagyon kiszeretném egyszer próbálni, hogy milyen.
Hogy lehetne ilyem szituációba kerülni, hogy anonim módon egy idegen leszopat?
Majd adódik erre alkalom.
És akkor kiderül.
Rávenni ilyenre nem lehet senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!