Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden biszex férfinak teljesül a vágya, hogy egyszer valaki jol megszoptatja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 10:17
11/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de sokan csak beszélnek róla.
Ha bár most ugy zézz ki, hogy találtam valakit.
2018. jan. 15. 13:24
12/21 anonim válasza:
Sracok aki csinalna irjon. 24f
13/21 anonim válasza:
Egy olyant el tudok képzelni , hogy a barátnőm férje rájön a huncutságra ( vagyis arra hogy dugom az asszonyt ) rám rontana és bosszúból leszopatna .
14/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ere kevés az esély:)
2018. jan. 15. 17:57
15/21 anonim válasza:
De még ha 2 férfi :) azt ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki:)
16/21 anonim válasza:
Egyszer már rám is köszönthetne a szerencse. Egyszer szoptam még csak, de nagyon tetszett, ahogy lüktetett a farok a számba.
17/21 anonim válasza:
Hetero vagyok, de egy ideje fantáziálok arról, hogy milyen érzés lehet a számban és a torkomban érezni aztán lenyelni. De nem tudom, hogy valaha teljesülni fog.
18/21 anonim válasza:
Van számodra egy rossz hírem. Nem vagy 100%-ig hetero.
19/21 A kérdező kommentje:
Szerintem má már nem beszélhetünk ezekröl a megszokot sémákról , hog ki milyen.
Van aki így vagy
gy szereti a szexet és van aki ezt meg azt szereti a szexben.
2018. jan. 20. 13:29
20/21 anonim válasza:
Jell hozzá szerencse is. Nekem annó összejött, de már 2 éve nem találok olyat, akinek nem csak a szája jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!