Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok ti mit szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok ti mit szerettek leginkább a szexben?

Figyelt kérdés

Hova szerettek élvezni, csinálnátok-e többesben stb...

Kissé kiváncsi vagyok ha nem gond :P

Aki szeretne irhat privátot is köszi :)

19/F

2018. jan. 10. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább azt élvezem hogy a partneremmel kölcsönös örömöt szerzünk egymásnak. Testileg, lelkileg kielégít egy jó szex.

Nem utolsó sorban, jól esik nézni a partnerem ahogy élvezi, felemelő érzés ahogy mindketten élvezzük.

Örömöt tud okozni a változatosság is, hisz van egy-két nem annyira szokatlan fétisem. Kipróbálnám majd egyszer a szerepjátékot, és a szabadban való szexet.

Élvezni oda szeretek, ahova a partnerem mondja, tehát tökmindegy. De ha választani kéne, akkor a fenekére vagy a hasára.

A többeshez nincs gusztusom.

2018. jan. 10. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Én szexelni nem szoktam fiúkkal, orálnál meghúzom a határt. Ráélvezni a másikra csak kötötzős fétisnél szoktunk, ahova esik, amúgy meg általában szájba köt ki.

Többesben egyszer voltam, de elég is volt. :)

2018. jan. 10. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Szopni és ha dugnak. :)
2018. jan. 10. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Csak szopni szeretek, de azt nagyon.

20f kecskemét

2018. jan. 10. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Mindent élvezünk,amit csak hárman megtehetünk a vágyaink kiélésére.Hárman élünk szinte együtt,már vagy tíz éve és mindig jól érezzük magunkat és egymást is. 2 férfi és egy nő
2018. jan. 11. 04:48
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös Az egyáltalán nem hangzik rosszul :D
2018. jan. 11. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én magát a szexet élvezem. És teljesen mindegy, hogy az aktív, vagy a passzív fél vagyok.
2018. jan. 12. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint az első befogadást - amikor szex közben először vesz a szájába vagy először hatolok belé. Számomra az a legcsúcsabb - aztán egymás orgazmusa.

Élvezni szájba, fenekére, mellre/mellkasra. Punciba, popsiba.

És igen, csinálnám többesben de még nem volt rá lehetőség. Majd talán egyszer. :)

2018. jan. 12. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Duci női popsiba, majd fölémhejol háttal és úgy ujjazom lassan óvatosan hogy a hasamra folyon ki belőle a spermám amit belespricceltem és tenyerével szétkeni a hasamon és csók.
2018. jan. 13. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
92%
Imádom, ahogy egy helyes, tizen-huszonéves srác élvezi, ahogy szopom, és érzem, hogy egyre közeledik a csúcshoz. Beleélvez a számba, én meg az utolsó cseppig lenyelem a friss, finom, meleg spermát... :-OOO
2018. jan. 13. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!