Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hátrányom abból, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hátrányom abból, ha a barátnőm nővel is ki akarja próbálni. Előttem?

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőm felvetette, hogy szeretné lánnyal csinálni és kölcsönös szimpátia esetén azt akarja, hogy nézzem végig... kikötötte, hogy le lennék kötözve közben... illetve említette, hogy nem zavarná ha más lánnyal csinálnám, csak mutassam be előtte, hogy meggyőződjön, a lány is csak egyéjszakásként tekint rám. Oké, ez jól hangzik, de hol a csapda? Köpni nyelni nem tudtam, amikor mesélte. 22L 28F
2018. jan. 9. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Ezeket én is felvetettem páromnak. Ő nem élt vele, én pedig végülis egyedül voltam egy nővel.

Ha úgy érzed téged nem vonz, vagy rossz érzést kelt, akkor hagyd.

2018. jan. 9. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
Barátnőm nekem is felvetette, hogy lefeküdne lánnyal, de az nem vetődött fel, hogy én is nézhetném, mert nem akarja, hogy más lányokat nézegessek.
2018. jan. 10. 11:59
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

Beteg a csaj az biztos, bajod annyi lehet hogy előtted csal meg, elkap valami fertőző kort, esetleg jobbnak fogja találni amit a másik nőtől kap mint tőled és átpártól.

Ennyi.

2018. jan. 12. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, kipróbáltátok?
2018. jún. 22. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!