Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hány fiúval voltatok már? És hol?
Alkalmi vagy kapcs?
Mi érdekel jobban alkalmi vagy kapcs? vagy barátság extrákkal?
-
én 4 sráccal voltam abból 1 barátság extrákkal volt de össze vesztünk a többi alkalmi.Miskolcon
-
Magas és Vékony 18 Éves Srác
Koleszos haverommal volt hogy csináltuk még középsuli alatt, eredetileg egyikünk se nagyon tartotta magát ferdének, de nő nem akadt, mi meg kanosak voltunk. Először csak kivertük egymásnak, onnan gyorsan jött a szopás is. Ha épp volt csajunk szüneteltettük eleinte, de aztán elkönyveltük, hogy ezzel technikailag nem csaljuk meg a barátnőinket. A srác ki akarta próbáéni az anált is, de én nem akartam hogy nekem betegye, de ő rendbe volt azzal ha csak ő kapja, szűkebb volt mint néhány lány.
Aztán végetért a középsuli, mostmár egyetemen van egy stabil barátnőm, és azóta nem néztem férfira, furcsa időszak volt nekem az, de jobban érzem magam, hogy már kissé kevésbé kanosan normálisabb a szerelmi életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!