Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Méghozzá az hogy 40 évesen még egy leszbi vagy bi nővel sem tudtam elbeszélgetni a nőkről?
Konkrétan arra gondolok hogy szivesen barátkoznék és kérdeznék tőlük mert igazából egy nő tudja mi kell egy nőnek, és engem ez a téma nagyon érdekel, de sajnos eddig csak passzív nőkkel találkoztam akik nem szívesen beszélgetnek erről mintha szégyelnék a dolgot pedig mondtam hogy számomra attól még nőiesebb egy nő ha a saját nemét is vonzónak találja , ez jó izlésre vall.
F
2018. jan. 3. 11:53
1/3 anonim válasza:
Alapvetően a férfiak meg a nők, nagyon eltérőek mégha ugyanahhoz a nemhez is vonzódnak. Én is sokszor kapok itt privátokat pasiktól és nagyon szívesen válaszolok ha normális de általában olyan kérdések jönnek hogy küldjenek e képet a farkukról meg ilyenek. Annyira máshogy működünk mintha két külön bolygóról származnánk.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál, valóban az is lehet hogy jóhiszemüen válaszolnának ahogy Te is tetted/tennéd és a következő körben meg nem várt lapot kapsz, de nem lehet mindenkit egy vázába sorolni, akik ilyenek mint írtad azok valószínűleg tizen, huszonéves kisfiúk akikkel tele van ez az oldal.
2018. jan. 3. 12:12
3/3 anonim válasza:
Írj pár kérdést ha gondolod mehet privátba is. Ha olyan válaszolok. (biszex vagyok) Ha meg olya kérdés akkor lehet el tudom magyarázni miért nem tudsz beszélgetni erről nőkkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!